Vakantiewoningen in het buitenland

Een vakantiewoning in het buitenland. Is dat niet de natte droom van eender wie? En de reden is ook niet ver te zoeken! Het weer in ons landje is niet altijd even goed, om maar niet te zeggen erbarmelijk, dus waarom zou je je vakantie nog hier spenderen? Frankrijk, Spanje en zelfs Nederlands zijn prima opties om je vakantie te spenderen, zonder dat je al te ver hoeft te reizen.

Waarom een vakantiewoning het buitenland?

Een eigen stekje bezetten in het buitenland is altijd een fijne belevenis, of je het nu in groep doet, met je familie of alleen. Zowel tijdens de barre wintermaanden om toch maar van warmte te kunnen genieten als tijdens de warme zomermaanden om elders van een leuke zomervakantie te kunnen genieten: een vakantiewoning in het buitenland is ideaal voor jong en oud om de tijd van je leven te hebben.

Een zomerhuisje in Frankrijk

Leven als een god in Frankrijk, dat is een heel gekend gezegde. Een gezegde dat iedereen weleens zegt tegen een vriend of familielid. De reden? Omdat het je heerlijk in de oren klinkt! En weet je wat? Het kan, ook voor jou. Frankrijk is een prachtig land, misschien wel één van de mooiste ter wereld. Van mooie natuur omgeven door tal van rivieren tot gezellige, authentieke stadjes. Heerlijke wijnen, krokant stokbrood.

Het nadeel? Frankrijk is niet meteen het goedkoopste land dat er bestaat en dat zal je al snel opmerken als je op zoek gaat naar een vakantiewoning in het buitenland. Je voordeel? Vele Belgen en Nederlanders verhuren er hun eigen woonst, waardoor de communicatie en verhouding vlot kan verlopen.

Een vakantiewoning in Spanje

Spanje is in en trendy. De vele kusten zijn immens populair, zowel bij jong als oud. Bovendien heersen er het hele jaar door fijne temperaturen, die in de zomer zelfs hoog kunnen oplopen. Verder zijn de prijzen er net iets aangenamer, zodat je je budget ook net iets vrijer kan beheren. En ook in Spanje heb je veel kans dat je een Nederlands of Belgisch koppel zal vinden die je er een huisje kan aanbieden. Niets dan voordelen, dus een vakantiewoning in Spanje is zeker meer dan de moeite waard!