Vakantiewoningen in Belgie

Een vakantie hoeft niet per se in het buitenland door te gaan. Misschien hou je er niet zo van om ver te gaan reizen vooraleer je aankomt op je plaats van bestemming? Of misschien hou je wel van het Belgische landschap? Dan is een vakantiewoning huren in België de geschikte oplossing voor jou. Hieronder vind je alvast enkele ideetjes terug om je vakantie goed van start te laten gaan.

Een huisje in de Ardennen

De Ardennen. Ze zijn niet ver weg en er is een heleboel te doen. Ben je alleen? Dan kan je er rustig op je gemakje kuieren doorheen de natuur. Je bent er één met je gedachten, je kan op je gemakje doen wat je wilt in een groen kader. Ben je er met je gezin? Dan zijn er vele activiteiten die je kan doen: parcours op hoogte met touwen en veel meer om je kinderen te stimuleren, je kan er gaan fietsen, kajakken enzoverder.

Ook voor groepen vrienden is het ideaal, dus waarop wacht je nog? Je vindt er gegarandeerd een woning naar je smaak en over de omgeving hoef je je geen zorgen te maken: dergelijke pracht en praal zal je zeker niet onberoerd laten!

Een woning aan zee

Onze Belgische kust is een echte aanrader voor wie graag uitwaait op strand. Oostende, Blankenberge, De Panne, Nieuwpoort en nog vele andere steden: hun gastvrijheid zal je zeker kunnen bekoren terwijl je geniet van diverse ijsjes, wafels en pannenkoeken op de dijk met zich op de prachtige horizon. Je kinderen kunnen zich uitleven op het strand en in de golven van de zee, jijzelf kunt genieten van de zonnestralen op je gezicht.

Bovendien zijn er ook vaak tal van nevenactiviteiten die worden georganiseerd, waarvoor je je best kan richten tot de website van de badplaats in kwestie. Vervelen zal je je er zeker niet doen! Het is vaak een lastige keuze waar en welke woning je juist neemt, neem daarom zeker op het internet een kijkje. Sommige woningen zoals Splendid in De Panne hebben zelfs hun eigen website met meer informatie over de uitrusting en de prijzen.

Vergeet de Belgische steden niet!

Inderdaad, je zou er zo op het eerste gedacht niet aan denken, maar waarom geen vakantiewoning in één of andere stad overwegen? Namen, Henegouwen, Hasselt, Luik, Antwerpen, Brugge, ... het zijn maar enkele van de vele prachtige steden die ons dicht bevolkte landschap heeft te bieden. Maar waarom zou je het niet overwegen?

Vakantie draait om eventjes weg zijn uit je vertrouwde omgeving, uit je amuseren met je vrienden en familie. Uit winkelen, heerlijk dineren en buitensporig genieten. Een stad kan je dit allemaal bieden. Cultuur, architectuur, culinaire hoogstandjes, ... Laat je aangenaam verrassen door een leuke citytrip!